Visgraat vloer Utrecht prachtig gelegd in mijn nieuwe woonkamer

Mijn man en ik hebben voor en prachtige visgraat vloer Utrecht gekozen voor onze woonkamer in ons nieuwe huis. Dat was namelijk altijd al een droom van mij geweest. Nadat wij eindelijk een nieuw huis hadden, kon die droom eindelijk uitkomen. Het had namelijk eerder geen zin omdat wij wisten dat wij wilde verhuizen. Dan is het zonde om een heel nieuw pakket neer te leggen. Omdat ik dit al zo lang wilde, wilde ik er zeker van zijn dat ik er eentje koos van hoge kwaliteit. Als ik iets laat doen dan laat ik het ook goed doen.

visgraat vloer utrecht

Visgraat vloer Utrecht kan in verschillende kleuren

Het was best een klus om een bedrijf te vinden die een mooie visgraat vloer Utrecht had. Wij kwamen uiteindelijk bij het bedrijf BPL pakket uit. Nadat ik hen werk bij een vriendin van ons had gezien, was ik direct om. Samen met mijn man ben ik bij hen langs gegaan om ons pakket uit te kiezen. Ik was helemaal overrompeld met alle kleuren die zij in hun assortiment hadden. Daarnaast hadden zij ook nog eens verschillende soorten hout. Gelukkig hebben mijn man en ik dezelfde stijl dus wij zijn er uiteindelijk samen uitgekomen. Onze keuze viel op een pakket die grijs-bruin gekleurd is en een matte finish heeft.

Hout

Heel netjes gelegd

Mijn man en ik waren heel erg blij met onze visgraat vloer uit Utrecht toen hij uiteindelijk gelegd was door het bedrijf. Van te voren vonden wij het best nog een beetje spannend. Wat als het helemaal niet goed of strak gelegd werd. Gelukkig stelde het bedrijf ons niet teleur en leverde zij een heel mooi eindproduct af. Zij gaven ons ook advies over hoe wij het beste de houten vloer konden onderhouden. Omdat wij zo tevreden zijn, raden wij het bedrijf BPL pakket aan iedereen aan!