S.K. Fleur, de dakdekker in Amsterdam en omgeving

Sinds een maand zijn wij de eigenaren van een zeer mooie woning, een woning waar nog veel aan gedaan moest worden. Vooral een nieuw dak, maar daar hebben wij de hulp van dakdekker Amsterdam voor ingeschakeld. Niet voor niets staat dit bedrijf van S.K. Fleur als een zeer professioneel bedrijf bekend. 

Inmiddels hebben wij een mooi, nieuw dak gekregen en heeft de regen geen kans meer om ongewenst binnen te komen. Snel en zeer vakkundig werd het nieuwe dak gelegd, het resultaat is verbluffend. Vooral als je het oude dak had gezien en nu het nieuwe dak begrijp je meteen waarom er een ander dak opgelegd moest worden.

 

Fijn wonen in onze nieuwe woning

Ondertussen wonen wij alweer een half jaar in onze nieuwe woning. Voorlopig hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over ons nieuwe dak. Maar om het zekere voor het onzekere te krijgen hebben wij een contract afgesloten voor een periodieke onderhoud van het dak. Zo voorkom je eventuele grote onkosten door snel in te kunnen grijpen wanneer er een lekkage of andere schade is ontstaan. De dakdekker controleert zo het dak en repareert dit meteen zodra het nodig blijkt te zijn. Mocht je ook een dakdekker nodig hebben bel dan naar het onderstaande telefoonnummer:

Loodgietersbedrijf S.K. Fleur
Gipskruidweg 232
1313 CZ Almere

Telefoon: 06-81136883