Geen zorgen om en ín een Sanitair Online ligbad

2Zoals de lezer wel weet, ben ik een groot voorstander van een zen levensstijl – een die ik op werkelijk alle fronten probeer na te streven. Geen wonder, want zodra je eenmaal in aanraking bent gekomen met de dingen die je écht goed doen, wil je natuurlijk niet meer terug. Op zeker moment maakte ik de bewuste keuze in mijn leven ontspanning in te bouwen, zeker omdat het destijds best druk was op mijn werk en ik geen uitlaatklep meer had. Gelukkig was ik er nog op tijd bij en heb ik een burn-out kunnen voorkomen, puur en alleen door af en toe een stapje terug te doen.

Je zorgen spoelen van je af

5655Een van de dingen die daarin een redding is gebleken, was mijn badkamer, hoe raar dat misschien moge klinken. Ik kwam in dit huis te wonen waar de badkamer gelukkig al gedaan was, dat scheelde mij weer in het verbouwen. Ik hoefde er niets aan te veranderen, aangezien ik volledig tevreden was met hoe het eruit zag. Dat is overigens niet helemaal waar, want er is een element geweest dat ik zeker veranderd heb, te weten het ligbad. De vorige bewoners hadden daar een heel oncomfortabel bad in geplaatst namelijk en ik heb er een Sanitair Online ligbad in laten plaatsen. Op de afbeelding is te zien welke ik destijds gekozen heb, een die in stijl overeenkomt met mijn hang naar het Japanse minimalisme maar een die wel degelijk voorziet in het gewenste comfort. Elke dag als ik uit werk kwam, ging ik eerst een half uurtje tot een uur in bad liggen om volledig bij te komen. Ik liet alle zorgen letterlijk en figuurlijk van me afglijden en dat hielp me echt ontspannen de avond in te kunnen gaan. Bovendien hoefde ik me ondertussen om de kosten ook geen zorgen te maken want het voordeel dat je bij Sanitair Online geniet op het gebied van een ligbad maakt dat ook het geld geen probleem was – ik hoefde er niet harder voor te werken, laat ik dat zo zeggen.