Een muurschildering zou de kamer perfect maken

Ik zit op de helft van mijn zwangerschap. Ons kindje is een verrassing en ik schreeuw het van de daken! In mijn familie is het helaas niet zo makkelijk om zwanger te kunnen worden. En toen mijn man en ik wilde proberen om zwanger te worden was ik binnen twee maanden zwanger? Ik kon het na drie testen nog niet geloven. En toen wij thuis kwamen met een echo-foto die wij meekregen van de gynaecoloog, geloogde wij het pas. Wat een verrassing en zo niet verwacht en wel gehoopt, nou ja, helemaal verliefd ben ik. En toen wij het kamertje voor onze spruit aan het klaarmaken waren. Bedacht ik mij toch dat het niet helemaal af was toen de meubels erin stonden. De muren waren grijs met wit en de meubels zijn wit, verder heb ik veel knuffels in de kamer op kasten gezet en in het bedje, maar echt meer kleur vind je niet terug, en daarom ben ik op internet eens gaan kijken opzoek naar een adres van iemand die een mooie muurschildering zou kunnen maken. En toen kwam ik terecht op deze site. Een muurschildering is zeker een oplossing om de kamer perfect te maken. http://www.pauldekkers.com/muurschildering.html

Ik had nog nooit van Paul Dekkers gehoord

Ik ben een trotse mama van een tweeling. Nu is het zo dat nu zij naar de kleuterschool gaan ook wel een echte stoere jongens kamer mogen hebben. Mijn man heeft de zolder helemaal klaar gemaakt zodat de jongens hier met z’n tweetjes kunnen slapen en hun oude slaapkamer die een stuk kleiner is dan de zolder. Toen ik met een vriendin deze plannen aan het bespreken was, attendeerde zij mij erop dat ik eens o de site van Paul Dekkers moest kijken. Deze naam zei mij niets maar wekte mijn nieuwsgierigheid wel en dus besloot ik direct eens op internet op zoek te gaan naar Paul Dekkers en zo kwam ik terecht op deze site waarna al snel mijn mond van openviel. Wat een prachtige kunstwerken staan hierop zeg! En dus ben ik meteen een bericht gaan achter laten op deze site met de vraag of Paul Dekkers bij ons langs kon komen om een mooie muurschildering van “Cars” te komen maken voor mijn jongens. Want het is overduidelijk dat de tweeling dit wil want alles wat maar ook met deze tekenfilm te maken heeft is goed, dus een muurschildering zal de zolder echt helemaal af maken.

 1-Voorplaat-kids-Finding-Nemo-264x180 Doorkijk-afrika-detail-1-264x180 thumb_zwanenmeer-264x180