Dubbel glas online bestellen?

Wat dat betreft ben ik best wel handig als het gaat om het renoveren van het huis. Ook deze keer ben ik druk bezig geweest met het aanbouwen van een serre. Nu dat ik maar al te graag ramen wilde hebben in de serre ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik dubbel glas online bestellen kan. Vond het wel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het dubbel glas wordt zonder dat de kosten hiervoor te hoog wordt. Nu dat ik druk bezig ben met het renoveren van de serre wilde ik dit in de avonduren doen, hopend het te vinden!logo-1

Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Glas service online waar ik een ruime keuze heb uit diverse soorten glas. Nu nog de juiste afmetingen zien te achterhalen alvorens ik bestellen kan natuurlijk! Heb er wel voor gekozen om dubbel glas online bestellen mogelijk te maken aangezien dit mij enorm veel tijd scheelt! Het leuke hiervan is toch echt het feit dat ik hier niet meer de deur voor uit hoef te gaan maar vanachter mijn computer bestellen kan. Zo hebben ze van de week netjes het glas bezorgd, dit was trouwens erg goed en zorgvuldig ingepakt! Ook tijdens het uitpakken ervan werd het zorgvuldig nagekeken alvorens ik mocht tekenen.1._isolatieglas66_1-300x300