Droomhuis onder de zon

De zomer is een mooie tijd om je woning om te bouwen tot een droomhuis onder de zon. De inspiratie daarvoor haal je uit het buitenland, zodat je je eigenlijk altijd op vakantie waant. Kies bij een echt droomhuis onder de zon met veel water voor vlonders. Je kunt dan dicht langs de waterzijde lopen of meteen vanaf het terras het zwembad induiken. Het vlonderhout voor een droomhuis onder de zon bestaat uit composiet of uit houten planken. Voor het bevestigen van houten planken gebruik je schroeven. Composiet moet met clips worden vastgemaakt. Gebruik alleen schroeven en clips van roestvrij staal.

 

De gevelbekleding van je droomhuis onder de zon

Als jouw droomhuis onder de zon een houten vlonderterras heeft is het mooi als je de gevelbekleding daarop aanpast. Je kiest dus voor een houten bekleding van de gevel. Daar zijn enorm veel varianten voor verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor echt hout of voor kunststof met een houtprint. Voor de bevestiging van echt houten gevelbekleding geldt hetzelfde als voor de vlonderplanken. Gebruik alleen roestvrij stalen bevestigingsmaterialen, want anders ontstaan er zwarte strepen. En let goed op dat je kiest voor bevestigingsmiddelen die sterk genoeg zijn om de gevel vast te zetten.

 

Hanging baskets bij jouw droomhuis onder de zon

De beste manier om veel sfeer te creëren bij jouw droomhuis onder de zon is door hanging baskets op te hangen. Dat zijn metalen manden, waarin je prachtige hangende planten kunt zetten. De keuze in de hanging baskets is enorm. Er zijn hele grote en hele kleine. Het is belangrijk om goed op te letten hoe je een hanging basket bevestigt. Bij een houten ondergrond kun je gebruik maken van schroeven met een schroefoog. Voor een stenen of betonnen ondergrond gebruik je als basis pluggen voor de schroefogen.