kunstgras

Lang geleden werd kunstgras alleen gebruikt voor het bekleden van sportvelden. Vandaag de dag wordt kunstgras ook gebruikt voor het onderhoudsvriendelijk maken van tuinen en balkons. Door de grote aantallen kunstgrasmatten die Top Kunstgras zijn klanten aanbiedt kunnen ook particulieren gebruik maken van de mooie kunstgrasmatten die Top Kunstgras aanbiedt. In de loop van de jaren zijn er verschillende soorten kunstgrasmatten ontwikkeld. Hierdoor is er veel keuze uit verschillende kunstgras kwaliteiten en specificaties. Kunstgras voor het aanleggen van een sportveld heeft andere specificaties dan kunstgras dat gebruikt wordt voor gazons, balkons of dakterrassen. Door gebruik te maken van kunstgras hoeft u minder vaak naar uw gras om te kijken. De kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn niet van echt gras te onderscheiden. Bent u op zoek naar kunstgras dat ten allen tijden groen blijft en groener is dan de buren? Neem dan snel een kijkje op de website van Top Kunstgras in Haelen. Ondanks dat Top Kunstgras gevestigd is in Haelen kunnen zij overal in Nederland en in België de kunstgrasmatten bij u inmeten en inleggen. kunstgras

Minder onderhoud met kunstgras

Vele huiseigenaren hebben minder tijd om in het weekend zijn of haar tuin of gazon te onderhouden. Deze groep mensen willen hun tijd liever besteden aan sociale contacten, sporten of het genieten van zijn of haar welverdiende weekend. Hiervoor is kunstgras een ideale oplossing voor het prachtig maken van uw tuin of gazon én kan u uw tijd in het weekend op de juiste manier besteden. Door gebruik te maken van kunstgras op uw balkon of dakterras heeft u in een handomdraai een prachtige groene oase tussen alle grijze en grauwe muren van een appartementen complex of flat. De experts van Top Kunstgras komen graag bij u langs om uw gewenste m2 in te meten en indien gewenst aan te leggen. Hierdoor bent u verzekerd van top kwaliteit dat perfect wordt aangelegd door professionals. De experts van Top Kunstgras komen graag bij u langs en geven u graag advies. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken voor het bestellen van de juiste kunstgrasmat die aansluit bij uw wensen? U kunt gratis een stalenbox aanvragen. U kunt thuis op uw gemakje bepalen welke kunstgrassoort het beste bij uw project past. 

Top Kwaliteit kunstgras

Top Kunstgras beschikt over verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn voor diverse doeleinden. De kunstgrasmatten van Top Kunstgras zijn kindvriendelijk en niet schadelijk voor mens en dier. In verschillende prijscategorieën worden de kunstgrasmatten aangeboden. Alle kunstgrasmatten zijn van topkwaliteit en vrij van zware metalen. Ook gekleurd kunstgras voor speeltuinen is op aanvraag verkrijgbaar. Wilt u uw kunstgras door laten aanleggen door experts? Neem dan snel een kijkje op de website van Top Kunstgras. Zij staan u graag te woord.