Combiforte! Een installatiebedrijf uit Dronten

Eindelijk een goed adres gevonden voor onze klus, Combiforte! Een installatiebedrijf Dronten. Natuurlijk zijn er ook andere bedrijven te vinden die ons met onze werkzaamheden zouden kunnen helpen. Maar wij waren ook op zoek naar een bedrijf die in uiteenlopend installatiewerk en bouwkundig onderhoud gespecificeerd waren. Wat wij wilden was een nieuwe cv ketel laten plaatsen en zonnepanelen op het dak. Om daarvoor twee verschillende bedrijven in te moeten schakelen ging ons net iets te ver en daarom waren wij blij met Combiforte. Dit bedrijf heeft namelijk zeer veel ervaring met dit soort klussen en voor de prijs hoef je dit zeker niet te laten.  

Goed advies

Omdat wij eigenlijk niet precies wisten of het wel mogelijk was om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen is er iemand van het installatiebedrijf uit Dronten langs gekomen. Deze heeft de situatie bekeken en ook de vragen die wij over onze plannen hadden beantwoord. Nadat wij een offerte hadden aangevraagd en deze terug hadden gekregen hebben wij het licht op groen gezet. 

Inmiddels genieten wij van de warmte en harde douchestraal van onze nieuw cv ketel en de zonnepanelen op ons dak. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de geweldige service en vriendelijke medewerkers van Combiforte.