Aanrader: huis verkopen de Bilt!

makelaarIk wilde mijn huis verkopen de Bilt, dit lukte helaas steeds niet en daarom ben ik opzoek gegaan naar een goede makelaar. Ik zocht lang op het internet omdat ik er zeker van wilde zijn dat mijn huis snel verkocht zou worden. Op het internet las ik recensies en hieruit kwam de naam van Karin van der Willigen een paar keer positief naar voren. Ik wilde mijn huis verkopen in de Bilt en zij kent deze omgeving uitstekend en daardoor is het voor haar makkelijker om de woning te verkopen. Ik vond dit erg interressant en daarom besloot ik om een kijkje op de website te nemen.

karin makelaarOp de website las ik vervolgens dat er een verkoopplan voor je opgesteld wordt. Voordat ze dit doet komt ze bij je langs om de waarde van de woning te beoordelen. Je krijgt vervolgens advies en er worden verschillende professionals ingeschakeld om het huis te verkopen. Denk hierbij aan stylisten die het huis in orde maken en fotografen die ervoor zorgen dat het huis er perfect uit komt te zien op de foto’s.

Het huis is verkocht!huis verkopen

De makelaar is erg professioneel en hier wilde ik wel mee in zee gaan. Ik nam daarom contact op met dit bedrijf en we maakten een afspraak om mijn huis te beoordelen. Ze kwam dan ook al snel langs en inmiddels is mijn huis zelfs al verkocht. Hier ben ik natuurlijk enorm blij mee en ik ben zeker te spreken over dit bedrijf.