Aanrader: een loungeset van Global Source Asia

1Vandaag een bijdrage over de prachtige loungeset die ik onlangs bij Global Source Asia heb aangeschaft. Geen wonder dat ik voor een Aziatisch bedrijf ga natuurlijk, met mijn voorliefde voor dit continent en haar uitingen. Ook dit keer bleek het weer helemaal naar mijn smaak en in dit artikel zal ik je vertellen over de prachtige nieuwe set die sinds enige tijd mijn achtertuin siert. 

Lounge set geheel naar eigen wens vorm te geven

Het is niet zomaar een lounge set die ik heb gekozen, maar een die ik feitelijk geheel kon samenstellen. Ik houd van zachte kleuren, van terrakleuren en beigetinten. Toen ik onderstaand artikel zag op de website van Global Source Asia, was van het model loungeset weliswaar zeer gecharmeerd maar spraken de kleuren mij in eerste instantie niet direct aan. Groot was dan ook mijn verbazing toen bleek dat je hierin geheel de vrijheid hebt ‘m alsnog vorm te geven naar eigen wens.

2

Je kunt immers je eigen keuze maken in de kleur en het materiaal van het vlechtwerk, alsook voor de kleur en het materiaal van de stof van de bekleding. Zodoende heb ik een lounge set geheel naar eigen smaak kunnen samenstellen, een die als geen ander past in mijn eigen op Japan geïnspireerde achtertuin. Verder vind ik de set erg bijzonder, want je kunt er zowel een bank van maken, als je wat formeler wilt zitten met een gezelschap bijvoorbeeld. Ook kun je er een uitgebreide sofa van maken, waarop je wat uitgebreider kunt liggen.

Een grote variëteit aan keuzes betreffende het vlechtwerk en de kleuren
Een grote variëteit aan keuzes betreffende het vlechtwerk en de kleuren